Hon fick åka hem idag igen

Innehåller annonslänkar till Campadre
 
Mamma kom till sjukhus igår igen och sovit där inatt, som tur var så var alla prover bra så hon fick åka hem idag igen men hon har svårt med andningen. Man är ju så tacksam trots att sjukvården missade först att hon hade stopp i kranskärlen. Att kunna lyfta telefonen nu och hon är där är ju det bästa. Att hon finns kvar. 
 
Idag går mina tankar som alla andras till Lill- Babs familj, att mista sin mamma måste vara en sådan oerhörd sorg. Jag kan inte tänka mig livet utan mamma. Jag vet det är livets gång men visst behöver man dem även om man blir äldre. Min mamma är 69 år så jag hoppas verkligen hon kan få bli lika gammal som min mormor blev. Jag och min man vi har nästan daglig kontakt med våra föräldrar ( min pappa och jag hörs mer sällan) och vi har blivit ännu bättre på att ta hand om varandra och vara rädda om varandra efter Elins leukemi. Den där sjukdomen har nog vävt oss samman på många sätt. Även Lill- Babs dog efter att ha upptäckt av en elakartad cancer. Den sjukdomen drabbar så många. 
 
Visst är det märkligt att bli äldre, det blir liksom andra tankar och andra problem samtidigt som man får njuta av nykära ungar här hemma och allt annat som livet bjuder på. 
 
Kram Lotta
 
 💗
…………………………
 
Carat ljusstakar från Campadre , med koden Fyra10 får du 10% extra på alla kampanjer
 
 Spegel beställd hos glasmästare, silverljusstake Svensk tenn
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Hon fick åka hem idag igen”

 1. Skönt att din mamma får komma hem
  Jag förlorade min pappa alldeles för tidigt 78 år. Sörjer just nu då det liksom kommer efteråt. Trots en spec relation så sörjer jag ändå och tänker på LillBabs familj idag ♥️

 2. Visst känns det helt otänkbart att vara utan sin mamma, även om en vet att det är så livet fungerar. Totalt sorgligt bara. En får verkligen, precis som du skriver, försöka ta vara på den tiden en har tillsammans.

 3. Tråkigt att bli sjuk so relativt ung.
  Hoppas hon blir bättre och bättre.
  Själv fyller jag 90 om några dar; har haft
  turen att vara frisk hela mitt liv och inte
  en brutit ett enda ben i kroppen.
  Men min far dog av hjärtslag 48 år ung. 🙁
  Man vet aldrig…

 4. Hoppas din mamma piggar på sig, skönt att ni bor så nära varandra. Själv har jag min mamma och pappa 4 timmar bort så jag är tacksaam att både de är så pigga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *