En stund med henne i ösregn

Innehåller annonslänkar och samarbete med iDeal, Sharpman & Country Dreams 
 
Jacka Busnel HÄR, tröja HÄR, sköna höga jeans HÄR 
 
Jag var redo för en tur till stan idag lite lättre skor och jacka, men jösses vad kallt det var när jag kom ut. Fick gå in och byta och sätta på mig halsduk. Igår var det kortbyxor och t-shirt, det växlar fort. Tur jag bytte kläder för när jag skulle hem så ösregnade det. 
 
 
 
Skor HÄR, fint läppglans färg Coral kiss Elisabeth Arden HÄR
 
 
Väska HÄR (gammal) 
 
 
På stan så träffade jag denna pingla på en kaffe, fast jag passade på och luncha också. Cecilia skulle på lunch och möte efter detta så hon tog något annat nyttigt 🙂
 
Riktigt kul att sitta och prata för nu har det hänt ganska mycket kul för oss båda och det rullar på lite mer i våra företag. Cecilia gör så många olika spännande saker som fotar för tidningar till Norge, Usa, fått förfrågan att fota porträttbilder på Ernst och gjort hårreklam för Loreal i Köpenhamn på en vecka. Hon är grymt driftig och en inspiration för mig. 
 
 
Mobilfodral iDeal , 20% rabatt HÄR med koden LOTTA i kassan, min plånbok HÄR 
 
Nu ska jag slå in lite paket och jobba av en lista med saker jag ska ta tag i. Jag ska deklarera denna veckan för förra året så mycket pappersarbete väntar. 
 
Kram Lotta
 
💗
 
……………………………
 
Påminner om Country dreams 20% till onsdag på alla ordinarie priser med koden LANDET20 HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”En stund med henne i ösregn”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *