En bild kan vara perfekt , men livet är inte perfekt

 
 
 
Jag längtar efter att ha ordning, när alla saker står på en bestämd plats. Nu står saker lite överallt när vi håller på i köket men det blir kul att få fint. Kalle är klar nu med alla förberedelser och jag är så tacksam att han alltid hjälper till och med på alla påhitt. 
 
 
Kul att ni gillar min live på instagram. Blir så trött ibland på allt perfekt som visas på sociala medier och även trött på mig själv. En bild kan vara perfekt , men livet är inte perfekt. Skönt med lite live då, då kan man visa hur livet är på ”riktigt” och få prata lite östgötska är ju trevligt 🙂 Allt blir finare på bild, åtminstone om man vet hur en kamera fungerar. Ja kolla live får ni se vad jag menar. 
 
Nu ska jag sätta mig i sängen och chilla lite och ikväll är jag trött. Varit ute hela dagen i trädgården och jobbat och hoppas jag slipper magsjuka som Elin fått.
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”En bild kan vara perfekt , men livet är inte perfekt”

 1. Hej Lotta och tack för att du delar med dig av dina äkta bilder, underbart och ärligt❤️
  Jag tror, att i denna stressiga värld vi lever i idag, så skapar dessa "perfekta" insta bilder mer stress, hos både vuxna och ungdomar. Man "matar" hjärnan med hur livet borde se ut och för att man ska ha det "perfekta" livet!
  Jag älskar att du blandar bilder, vackra inspirationsbilder, bilder från vardagen, äkta bilder…..,
  De influensers som jobbar så är de dom kommer vinna i längden, för det mår alla människor bättre av. Det finns ju trots allt inget liv som är perfekt. Vi alla måste jobba för att visa att vi duger som vi är och de människorna som vågar visa sina "operfekta ej retuscherade" bilder är starka människor 👊🏻❤️ Love it!! Kram och ha en härlig dag på landet!

 2. Hoppas du slipper magsjukan! Visst blir vi lurade ibland av alla perfekta bilder som vi ser överrallt. Livet kan vara fint på bild men i stort går det ju upp och ner för oss alla. Tack för att du delar av både och 🙂

 3. Hej Lotta, så som jag älskade ditt live inlägg igår! Visst njuter man av att se perfekta bilder. Men igenkänningsfaktorn och ärligheten i din livesändning slår alla perfekta bilder med hästlängder. Din dialekt är ju bara för härlig, som finlandssvenska hör man den dialekten inte så ofta. Och tro nu inte för allt i världen jag låter som mumin när jag pratar 😀 Här i Österbotten låter vi mera som en blandning av norrländska och ja… vet inte riktigt vad? När vi bodde i Sverige trodde alla jag var från Norrland, vilket lät lite främmande för mig 🙂

  Ha en riktigt skön dag ute på landet! Och fortsätt med att vara dig själv, du härliga, ärliga medmänniska. Kram från finlandssvenska Österbotten

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *