Behandla altangolv

 
Innehåller annonslänk
 
Igår behandlade jag vårt altangolv och det brukar bli många frågor på det. Vi använder Nitor och har gjort i flera år efter jag haft ett samarbete med dem för länge sedan, kolla HÄR.  Om man bara ska tvätta av ett golv som är behandlat med Nitor så räcker det med att använda Wood Cleaner, eller bara vatten och såpa.  Om man ska börja från början som vi gjorde för några år sedan så ska man ha steg 1 och steg 2 med Wood protection.
 
Dessa två gör altangolven blir silvergrå och lena och gå på. Dessa produkter är svanen märkta, känns bra att slippa den där oljan och de håller sig så fina länge. 
 
 
Hur man anvnder dessa kan du läsa HÄR, jag kommer även behandla vår stora altan med detta medel. Alfort som företaget heter tycker så mycket om mina bilder och hade sett dem på google och här på bloggen så de har också köpt bilder av mig till sin marknadsföring. Så min altan vid poolen kommer synas på marknadsföringsbilder i sommar. Kul 🙂 
 
 
Klart 
 

Nu får ni ha en fin dag, vi ska besikta Elins bil och köket ska kaklas färdigt, ja det gör ju plattsättaren. Själv ska jag måla vår grill och kolla in lite grillgrejer HÄR, får kanske vänta lite för Campadre kommer med en grilltema snart. 

 
 
Ha nu en fin dag, min mage blev bättre igår. Återkommer senare idag. 
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Behandla altangolv”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *