Före bilder kök
 
 
 
Jag tänkte det är roligt att göra lite förebilder på köket innan vår lilla renovering drar igång. Kakel ska bytas, bänkskivor ska bytas, luckor ska målas , eldosor ska bytas, taket ska målas och andra snickerier som behövs och vi funderar över golvet. Kalle vill måla det, jag vill inte att det ska vara brunt så det blir nog målat. 
 
 
Jag tycker det är väldigt snyggt med alla grå kök som är nu men jag tror jag skulle tröttna på det och vill göra det klassiskt så det får bli ett vitt kök. Hur själva målningen kommer gå till är vi inte klara med ännu. Jag ska kontakta någon som kan sprutmåla dem får vi se hur vi gör med alla täcksidor m.m
 
 
Längtar så mycket efter att byta ut allt det bruna.
 
 
Idag har jag haft en mysdag med Cecilia Möller och nu ska jag ut och träna en stund i vår gymnastiksal innan det är dags för att fixa middag. 
 
Kram Lotta
 
 
 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Agnetha

Tycker ditt kök är så mysigt och hemtrevligt. Förstår om du vill byta ut de bruna mot ljusare, men luckorna tycker jag inte du ska måla. Det är mer personligt om inte alla kök ser lika ut. Kram från ett kyligt Umeå.

Svar: Luckorna är beiga nu och de ska bli mer vita så de passar mot bänkar och kakel. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-28 // 18:25:03
Therese Ålstig

Tycker redan erat kök är fint. Men det låter onekligen som det kommer bli stilfullt samtidigt som ni inte behöver göra om allt.

2018-02-28 // 19:11:43
URL: http://nouw.com/wallmobacken
Christine

Fint kök kommer bli ännu finare👍🏼 Vill bara tipsa om suveräna Kitchn & Home i Linköping om ni t ex vill köpa nya täcksidor. Trevlig och kunnig personal, jag köpte hela mitt kök där och är supernöjd med kvalité och bemötande.
Kram💐

2018-02-28 // 20:14:59
Yun

Hej!
Kul att du/ ni ska light renovera köket. Vill tipsa om att grått är flott. Har ett grått kök sedan 2003. Vi tänkte först göra ett svart kök -det var ju modernt då. Fast när vi fick se färg prover på mellangrå bestämde vi oss direkt. Nu är det snart dags för köksrenovering igen. Har inte tröttnat utan skulle välja grått igen. Lycka till med köket! Ska bli så spännande att se det färdiga resultatet. Tack för din inspirerande blogg.

Svar: Ja ljus,ljus grå skulle också funka men det blir nog ändå vitt 😄 kram Lotta
Fyra årstider

2018-02-28 // 20:43:02
Cicci Mitt i Byn!

Hmmmm, JAG bor ju i olika Nyanser av Vittt och trivs med Det å har gjort så i 8 År, det ÄR så lugnande, sen kan Man göra olika saker med Tyg och dylikt,Dock ej Josef Frank, överskattat, finns så mycke fina tyger här nere på Byn i Mjölby,Rekommenderar, ej så horribla M: ters priser heller, Snälla ,Titta in på Tyg Butiken i Mjölby......Finns Massor!Och Personalen ÄR SUPERGOOA !

2018-02-28 // 21:43:44
Cathrine

Kommer bli jättefint. Har ni funderat på att lägga in samma golv som ni har i anslutande rum. Ser ut som ekparkett. Kommer bidra ytterligare till att skapa en enhetlig känsla. Dessutom mjukare att stå på när man håller på i flera timmar i köket. Är ni oroliga för spill funkar en matta vid diskbänken, t.ex en pappelina jättebra som skydd.

Svar: Jag skulle gärna byta golv men det blir för mycket pengar tycker vi. Ska göra ordning fler golv i framtiden men man får ta lite i taget. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-02 // 09:24:43
Mammablogg

Tycker det ser jätte mysigt ut redan! Det blir säkert kamp när ni är klara. Vad har ni tänkt för färger?

Svar: Det blir ett vitt kök,nu är det mer beige men det syns inte på bilderna riktigt. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-02 // 15:38:32
URL: http://yesc.se/
Anonym

Vi har nog samma lucka och färg som ni har på ert kök men målade om det i en ljusgrå färg i höstas. Vi hade en målare som penselmålade allt på plats, just för att inte få olika ytor på luckor och täcksidor. Kan dock tänka mig att det blir lite mer hållbart om man sprutmålar. Vi blev jättenöjda i alla fall. Ska bli spännande att se hur ert blir. Vitt kommer oxå bli superfint!

Svar: Å vad kul du berättar. Det ska bli så kul att få göra om nu efter 10 år. Kram Lotta
Fyra årstider

2018-03-03 // 10:44:52

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0