Gott nytt år och tack
 
 Då var det dags att önska Gott nytt år. Jag sitter i tårar när jag skriver här för jag är så otroligt tacksam att jag har den här bloggen, hur den utvecklats och hur ni är med mig. Även om ni inte skriver så finns ni här och jag ser att ni kommer tillbaka och att besöksstatistiken inte sjunker. De senaste åren har jag valt att sortera bort kommentarer, anmäla, blocka ipnummer och bara publicera det som ger energi. För mig är det en oerhörd skillnad, bloggen ska ge mig och er "gooodfeeling" av att titta in här. Precis som det är nu. 
 
 
Jag ska göra en årsresume när den här veckan är över och Kalle börjar jobba igen. Jag försöker att lägga ner tid på att göra inlägg som på på olika sätt ska inspirera er alla unika besökare. Både tankar hur jag tänker och lever. Man kan såklart inte tycka om allt som en annan människa gör, men jag hoppas ni kommer hit och inspireras av det som passar dig och plockar era godbitar.
 
Målet 2019 är att köpa ett hus ( vi ska inte flytta) med sjötomt som ni kan följa genom renoveringar och inredning osv. Vi kommer även att fortsätta här hemma att göra fint men här handlar det mer om att göra klart och ta hand om det som är påbörjat, inte utöka. 
 
 
Jag kommer 2019 fortsätta att jobba som influencers och fotograf på heltid och är så tacksam för att du vill hänga på. Jag ska göra mitt bästa att bjuda på massa roligt som händer och bara jobba med samarbeten med företag som jag verkligen kan stå för och som passar mig och bloggen. Ni kommer få fortsätta att följa mig i livet som det är, upp och ner.  För min man kanske nya utmaningar väntar  i år. 
 
Gott Nytt år alla mina fina läsare, ni betyder jättemycket för mig och det är ni som gör det möjligt för mig att få jobba med det jag älskar och att jag får driva en av Sveriges största bloggar inom Hus och Hem... tack,tack,tack och skål 🎉🥂
 
Kram Lotta 
 
💗

VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa


Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Båtliv
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - trädgården
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Stugan- gästrum
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika

Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0