Besöka Århus med direktflyg från Arlanda med SAS
 
Pressresa för VisitÅrhus
 
Nu är jag hemma igen efter tre härliga dagar i Århus och jag har haft det så härligt så jag tänkte ni ska få följa med och få se lite bilder vad jag gjort i några olika inlägg och få lite tips på vad du skulle kunna göra om du åker dit.
 
Vi var inbjudna av VisitÅrhus och fick åka premiärflyget med SAS till Århus. Vi tog oss till Arlanda med buss och det gick smidigt och var skönt att kunna sitta och vila och prata på vägen dit.
 
 
 
På Arlanda mötte vi upp Agneta som jobbar för VisitDenmark i Sverige och en resejournalist från Sverige. Nu kan man nämligen smidigt och så snabbt ta sig till Århus från Arlanda med SAS utan att behöva åka genom Köpenhamn.  Vi lämnade ett regnigt Stockholm för att bara en kort stund senare landa i ett soligare Århus.  Jag hade fått med mig min vän Katarina så det var extra kul. 
 
 
 
Direktflyget öppnades i måndags och vi välkomnades av brandbilar och som stod med vattenkanon för att inviga den nya flygturen. Det var var festligt. Utanför flygplatsen stod bussen och väntade och med ett AarhusCard var det bara att hoppa på och ta sig till hotellet. 
 
 
 
När man åker på pressresa så är schemat ofta tight och mycket man får uppleva på kort tid, vilket bara är roligt för man vill gärna få känna på pulsen i staden och även få hum om sevärdigheter osv. Bussen stannade centralt på torget och Scandic Mayor hotell  som låg bara en stenkast där ifrån tog vi oss snabbt till hotellet. 
 
 
När väskan var uppackad så var det dags att ta på sig en liten finare blus för att ut och äta och få se lite mer av Århus på kvällstid. 
 
 
 
Århus består av lite nya kvarter blandat med lite äldre kvarter likt Stockholm och jag älskar alla de färggranna husen och gatorna med uteserveringar i varje hörn. Tyvärr så hade inte våren kommit så långt och träden fått löv men jag kan bara tänka mig hur vackert det är om en månad. 
 
 
 
 
Vi var inbjudna på Gorms en ganska ny pizzarestaurang som öppnat i Århus men som också serverade supergod tapas. Så snygg inredning också med stora olivträd. Ja inredningen är viktigt tycker jag. 
 
 
Jag äter aldrig pizza hemma men jag smakade några olika soters pizza och jösses den var så god. Så där tunn med tryffelolja....mmmm men som sagt jag vågade inte äta så mycket för jag får så ont i magen så jag åt mest av tapasen.  Men ni om ni gillar pizza så ska ni absolut gå dit om du är i Århus. 
 
 
 
På restaurangen träffade vi också flera bloggare från Norge och några av dem skrev också reportage för tidningar och så personal för VisitÅrhus. Vi gick hemåt vid 22 och jag somande gott i min säng efter en dag med många intryck och upplevelser. Det är underbart att resa och möta kulturer och nästa dag väntade massa roligt som jag får ta i ett annat inlägg. 
 
Nu ska jag ut och möta solen på landet, titta till mina höns och få lite jobb gjort. Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
 Pressresa med VisitÅrhus 
KOMMENTERA


Blir så glad av att få en liten kommentar.
Önskar dig en fin dagTILLBAKA TILL STARTSIDAN
Kommentarer som jag upplever som kränkande anmäls och publiceras ej, ipnummer sparas och blockeras omedelbart. Du måste fylla i mailadressen och våga stå för vem du är och dina åsikter och kommentarer ska hålla god ton och vara konstruktiva för att din kommenter ska synas.

Är det något du annars vill fråga eller skriva går det bra att maila mig på info.fyraarstider@gmail.com .

Ha en fin dag!


Sallys hus

Heeeeej sötsmulan...
Tack för underbara dagar...galet intensivt ju..;)
Vissa av bilderna ser ut som mina...haha...man kan tro att vi varit på samma ställe...;) haha...
Jag ska knåpa i hop ett inlägg i kväll tänkte jag
<3 Hoppas du njuter för fullt i solen hos hönsen...
Kraaaam Katarina

2018-04-12 // 10:35:36
URL: http://sallyshus.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Kommentar:


VÄLKOMMEN!
Välkommen till Fyra årstider - mitt liv på landet. Här vill jag bjuda på inspiration och en stunds avkoppling. Kika runt och inspireras av inredning, lantlivet, vad jag hittar på om dagarna i mitt arbete som fotograf och influencers. Ta del av erbjudanden och tips på en av Sveriges största bloggar inom Hus och hem.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på mailen : info.fyraarstider@gmail.com


Är du intresserad av min bok maila:info.fyraarstider@gmail.comLantliv & Trädgård


Tankar om livet


Stugan


Startsida


Orangeri & Köksträdgård

Årstider


Hälsa
Allmänt
Badrum
Bakning
Blommor
Bok
Butiker
Cancer
Findus
Fotografering
Föreläsare
Företaget
Hall
Hälsa
Hönshus
Höst
Inredning
Jag och familjen
Jul
Kontor
Kök
Lantliv
Matlagning
Matsal
Min dag
Orangeri & Köksträdgård
Pettson
Pool & Altan
Reportage
Resor
Safta och sylta
Samarbeten
Skafferi
Skönhet
Sommar
Sovrum
Stugan - badrum
Stugan - bastuflotte
Stugan - hall
Stugan - höst
Stugan - inspiration
Stugan - jul
Stugan - köket
Stugan - köksträdgård
Stugan - matlagning
Stugan - sommar
Stugan - sovrum
Stugan - utemiljö
Stugan - vardagsrum
Stugan - vinter
Stugan - vår
Tankar om livet
Tonårsrum
Trädgård
Trädkojan
Tvrum
Tävling
Uterum
Uthus
Vardagsrum
Verkstad
Vinkällare
Vinter
Vår
Årskrönika
TOTALT ANTAL BESÖKARE: BESÖKARE ONLINE BESÖKARE IDAG


Hem & Trädgård

Allmänt

Allmänt

RSS 2.0