Vad hade du för smink i lördags?

Inlägget innehåller Adlinks
 
Fick en fråga på bloggen efter min föreläsning …. ”Tack för en trevlig stund i lördags. Du var så fräsch sminkat. Vad hade för smink i ansiktet. Mvh Gunnel” Jag lovade att svara på den så här kommer hur jag brukar göra. Nu vill jag påpeka att jag har ingen kunskap omkring smink, jag bara kör lite. Innan jag sminkar mig så har jag alltid fukt och kvällen innan jag går och lägger mig så är det rengöring och fukt då också. 
 
Jag har ju bara smink om jag åker bort, här hemma eller om jag bara ska ner en en liten vända på stan eller åka och handla mat så sminkar jag mig sällan. 
 
 
När jag haft fukten i min ansikte så har jag primer från Mary Kay, den kan man bara köpa av återförsäljare av det märket. Sedan så har en concealer från bareminerals, light köpt på P.A.U.S  som jag har runt näsan och under ögonen. Sedan fortsätter jag med bareMinerals gel cream som också är från P.A.U.S. Jag har vanilla men det beror ju årstid och vilken färg man har på huden. Sedan avslutar jag med lite duo puder som jag även använder som highlighter. 
 
På fransarna har jag först en ögonfransböjare. Sedan en lash primer som gör ögonfransarna lite längre och så en mascara från Lancome. Använder flera olika mascara. 
 
 

På ögonbrynen brukar jag ha Palina brush on brown från P.A.U.S och ögonskuggor lite olika, just nu en från Yves Rocher men jag hittar den inte på deras sida. På läpparna ett favoritläppstift go fig.

 
 
Så nu har jag svarat på det. Nu tycker jag vi fortsätter att dricka cider och ta helg 🙂 Imorgon ska vi bygga här hemma och då blir det arbetskläder och sminkfritt. Älskar kontraster.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vad hade du för smink i lördags?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *