Vacker blå kruka och nya växter

I samarbete med West Coast Company
 
Vi ska hjälpas åt att ta in sista utemöblerna som jag inte orkade få upp själv och jag skulle behöva skörda och göra en massa mer, men det kommer inte bli gjort hälften. Just att vara nöjd är något jag jobbat med i många år. Svårt. Man vill så mycket men hinner inte. Mannen ska börja packa för lite resa och jag ska träffa gamla gymnasieklasskompisar.
 
 
Blå kruka HÄR
 
På borden här hemma har jag pyntat med nya växter i de vackra blå krukorna från West Coast Company. Tycker så himla mycket om vitt och blått porslin.Finns en urna också som är urtjusig. 
 
Hoppas på lite sol också men först få det bli en kaffe. Ha en skön lördag och hoppas att du får en bra  dag
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Vacker blå kruka och nya växter”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *