Trattkantareller och söndagar

 
 
Har haft en himla skön dag och hunnit mycket. Det där med att vakna en söndag och mest bara gå och pyssla är så rofyllt. Jag började med att gå ut och vattna och ta hand om mina djur och sedan blev det att städa köket. Koka rödbetor och gå ut och kasta in ved. 
 
 

Philip plockade lingon igår och trattkantareller som han såklart sålde 🙂 Han är riktig affärsman och sparar till en motorcykel. Nu ska dessa få torka och komma i soppor i vinter. Finns så mycket svamp nu så jag ska nog ut någon mer dag men först måste jag satsa tiden på att få in veden för nästa helg ska jag och Kalle på en massa mys och då blir det inte mycket tid att jobba ute. 

 
Nu har jag varit och tränat så nu blir det att jobba vid datorn och bara ta det lite lungt. Hoppas ni också haft en skön söndag.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Trattkantareller och söndagar”

  1. Så underbart att höra! 😊 Har följt dig länge och läst om er långa kämpiga resa. Gråtit med er och glatt mig åt Elins framsteg! Så skönt att det är över. En stor varm kram till hela din familj! ❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *