Tänk vad åren går

I samarbete med Sprudla, foto Elin Andersson
 
Igår drog jag på träff med mina gymnasietjejer från beklädnad. Tänk vad åren går, det är lika många år sedan som jag träffade min man. Ja, det var på den tiden som vi träffades, 26 år sedan. Vi har haft lite kontakt genom åren, jag och mina gymnasievänner och de senaste åren har vi dessutom bjudit hem varandra en gång om året på middag. Väldigt trevligt. Igår var jag i Södra Vi.
 
 
Tröja HÄR 
 
 
De här bilderna fota Elin på mig för några dagar sedan när det mest bara regnade och va lite trist väder varje dag. För mig får det vara vilket väder det vill, jag vet att jag själv måste skapa sol i sinnet. Inte alltid så lätt, men vädret kan vi inte styra över men det kan vi med vår glädje. 
 
 

Gillar du som jag Odd Mollys fina sortiment så får du fram till den 24/9 20% på allt på ordinare priser på Odd Molly hos Sprudla HÄR, koden oddmolly17 gäller i kassan

 kika in på det får ni.
 
Idag ska jag nog hitta på något med mina barn och så klippa gräset, vi får se vad dagen bjuder på. Ikväll blir det x-fit igen och röra på kroppen. Rösta ska jag göra i kyrkovalet, väldigt viktigt att gå och rösta.
 
Hoppas ni får en bra söndag med sol 🍁☀️🍂
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *