Sovrum och Odd Molly

 
 
Sängram Kungsmöbler, täcke och kuddar tex. här (adlink) Lampa Louise Interiör, sängbord Ikea
 
Regn idag igen men idag känner jag mig pigg, tjohoo vad skönt. Igår var en riktig skitdag. Fick huvudvärk och fick sova på eftermiddagen och kvällen var inget bra heller. Troligtvis trötthet efter att jag var och fota och hade så kul i måndags, min kropp är inte så stark så fort som jag gör för mycket så måste den vila massor efteråt. Men efter sömn så vänder det och idag känner jag mig pigg igen.  
 
Tips också , idag har Odd Molly en jättestor rea på Campadre Här (adlink) massor av fint. Jag hann knipa en jeansskjorta 🙂
 
 
Älskar min säng och satte in blommorna när jag skulle fota bilden för det blir så mycket finare med blommor. Nu hade jag tänkt att ut och städa hönshuset, men det ösregnar här. Nej fy tusan inte står jag i regnet och gör det. Ska nog hämta in mina rödbetor som jag ska koka. I eftermiddag ska jag fotas i Linköping och Elin ska få långt hår som hon längtat efter så. Man borde göra som Findus, kura ner sig i sängen och sova 🙂
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sovrum och Odd Molly”

  1. Ord som jag ofta tänker på när livet liksom snurrar för fort är att "bara gilla läget" … Gör det Lotta när kroppen säger ifrån. Jag tror att det är precis det som katter är mästare på. Kram från Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *