Rörelse varje dag

 
 
Träningskläder Kari traa tex. här (adlink)  
 
Egentligen borde det inte vara så svårt för mig att få till rörelse varje dag. Jag kan styra min tid så det är mest bara viljan. Nu har jag bestämt mig för att försöka röra på mig varje dag en tid framöver för att få längtan och drivet och idag är det fjärde dagen. Idag är det morgonpromenad med grannen och sedan ska jag bara fortsätta mysa som jag ibland brukar göra med det jag tycker om. Jag kanske tar med kameran så får ni se vad jag hittar på. Jag måste fokusera på det som är bra för mig och jobba med positiva tankar hela tiden. Snart väntar hjärnröntgen och röntgen på hjärta för Elin, jag får inte låta tankarna skena iväg. Fokus på här och nu och fylla mitt sinne med glädje och det jag mår bra av för att må bra och för att kunna ge tillbaka.
 
Ha en fin fredag 💗
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Rörelse varje dag”

 1. Att leva här och nu kan ibland vara något vi måste öva oss i. Att vara närvarande, i stället för att fara iväg i planeringar inför det som ska komma eller förlora oss i det som varit. Andra gånger är det det enda möjliga. Att leva fullt ut, en stund i taget och ta vara på det som är. Hämta kraft i det som finns.

  Jag önskar dig och familjen en fin dag, fylld av värme och glädje.

 2. Åhhh nu får du mig också att bli sådär pepp. Jag har slarvat med motionen på semestern och måste börja komma igång på riktigt igen.
  Det är din förtjänst att jag klarade mina första 5 km löpning. Inklusive en del backar måste jag säga för jag är så stolt. Men den som fanns i mina tankar när jag kämpade var du. Med dina ord här på bloggen om hur du har gått tillväga med att börja motionera så fick jag sådan motivation att jag klarade det. Jag hade ingen som sprang MED mig och peppade utan du sprang med mig i mina tankar och peppade utan att du har haft en aning om något, hahaha! Så ett innerligt tack för det!

  Önskar er alla en riktigt trevlig helg och att Elin ska krya på sig.

  Kram!

 3. Så kloka tankar, men kanske inte alltid så lätt att leva upp till. Hoppas innerligt att det ska ordna upp sig för Elin så att hon får mår bra. Allt det ni fått vara med om, finns ju säkert i bakhuvudet nu då hon varit sämre under sommaren.

  All kärlek till er <3

  1. JA det tar tid innan träning blir ett behov, det är bara att göra det. Precis som när min dotter blir sjuk, man måste bara ställa sig upp från sängen och köra på, annars blir man knäpp 🙂 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *