Promenad och föreläsning

 
På lördag är det dags för att föreläsa utanför Vetlanda på Korsberga Bygdegård. Tog en lång promenad på nästan 2 timmar och gick igenom min föreläsning. Jag har ju gjort den två gånger nu så nu känns det som det sitter lite bättre och det ska bli så kul att komma iväg lite. Det är 60 bokade platser och det är så kul att så många vill komma och lyssna. (Sista datum för att boka plats var den 18/9)
 
 

Ikväll är jag bara hemma i myskläder och ska försöka komma ikapp lite och jobba av lite vid datorn. Jag älskar gå i underställ och använder alltid när jag springer om det är kallt.

 
Skulle också behöva fler skor att gå och springa i. Nu använder jag ofta samma skor. På tal om skor så behöver vi rensa. Philips fötter har växt och det känns som vi har skor överallt, bara så trög att komma igång och städa när det gäller kläder och skor. 
 
Kram Lotta
 
………………………….
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Promenad och föreläsning”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *