Morristapet och blommor

 
Inlägget innehåller Adlinks & tidigare samarbeten
 
Det regnar ute massor idag, men jag har ändå varit ute några timmar när jag fått huset städat. Tog med mig lite blommor från trädgården och gjorde en bukett. Så glad för mina kronärtskockor växte från frön och att jag har lite blommor i mina rabatter som jag kan ta in. 
 
 
Tapet Morris seaweed, byrå Ikea, lampa här, ljusstake vet ej,  vas här 
 
Nu har jag bestämt mig vilken tapet jag ska ha som fondvägg i vardagsrummet. Jag älskar grått och blått och har det överallt, även lite grönt. Jag vill ha något som harmoniserar med hallen och sovrummet och det får nog bli en annan Morris. 
 
 
 
Jag får ta en tur till stan någon dag för att kika på lite olika och se hur de ser ut innan jag bestämmer mig. Först köper jag tapeten och sedan har jag en målare som brukar komma hit och hjälpa oss tapetsera. Tror det kan bli bra med den beiga howardsoffan och vita bordet från Bruka. 
 
Jag älskar mina fondväggar i huset och i vardagsrummet har jag inte fått till det med väggen och vill ha lite mer ombonad känsla. I sommar har vi knappt varit inne heller. Jag ska fota lite före och efterbilder framöver. Vi får se när målaren har tid men någon gång i höst hoppas jag det blir klart. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *