Morris chrysantemum Eggshell gold

 

Nu är tapeten här och om två veckor kommer målaren och tapetserar, den är svår att få rättvis på bild. Den är egentligen lite mycket grönt i den här mot vad jag kanske hade tänkt mig men jag tycker ändå den är så himla fin. Jag kan ha det lite mörkare blå i kök och sovrum och lite mer duvblå i vardagsrummet. 

 
Nu har jag varit ute och planterat lite i min nya rabatt, kul att det fyller på efterhand. Nu ska jag kolla in Strongers nya träningskläder HÄR, (adlink)  så mycket snygga färger, tycker pompeii i grått var supersnyggt. Har inte sprungit denna veckan, men får kanske ta en tur imorgon. 
 
Ha det fint
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Morris chrysantemum Eggshell gold”

  1. Vilken underbar tapet! Måste säga att du gör verkligen ett fint jobb med din blogg. Så inspirerande och många kloka tankar som du så generöst delar med dig av. Trevlig helg!

  2. Det är verkligen en fin tapet. Jag har också tittat på den. Det får bli den när vi ska tapetsera om i sovrummet. Spännande att se hur det blir hos er. Ha en bra dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.