Leopardmönster i höst

 
 

Det började regna så det blev att vara inne och jobba istället för att klippa gräs, men jag tror det lättat på regnat så jag ska kanske skulle gå ut och sluta vara lat. Ibland är det skönt att bara sitta vid datorn och jobba och dricka kaffe. Någon som ville jag skulle visa kappan så man såg hela hur den såg ut på. Jag har small och den är lite rymlig. I höst är det loeopard och rött som gäller. Det är inte varje dag man ser ut så här men bland får man glimma till och snygga till sig. Har ju bokat spa framöver med Kalle och då ska jag vara tjusig i tre dagar. 

 
Fredagskram och snart ses vi igen, har fått mitt gruslass så nästa vecka blir det trädgårdsjobb
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Leopardmönster i höst”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *