Idag kommer hon, Sallys hus

 
Färg på bänken kommer jag inte ihåg, den är ommålad för många år sedan. Lykta gammal och lampa Tine K, nästan all keramik är Gerbera, kruka West Coast Company ( samarbete) Tavla Desenio
 
Som jag längtat efter att träffa henne, min Katarina med bloggen Sallys hus. Hon som är så där fladdrig, tokig och underbar. Katarina är en sån där person som man bara tycker om direkt. Hon ger energi och idag ska jag visa henne mitt fina Linköping med alla mina bästa tips. 
 
 

Vi ska såklart äta lunch och fika och klämma på fina saker och shoppa lite. Det ska bli så mysigt. Tar med mig kameran också ska ni få se och få lite tips på butiker osv. Ha en fin dag!

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *