Höstväder och mysiga koftor

I samarbete med Deval 
 
Höstvädret fortsätter men jag tycker bara det är mysigt. Igår hade jag en toppendag när Elin fick sitt långa hår igen, så lycklig hon blev. Se på henne nu och hennes ansiktsuttryck och hennes kroppsspråk är så värdefullt för oss. Jag kan se att hon känner igen sig och trivs med den hon är. Mer om det snart, så ska ni få se bilder.
 
Idag tipsar jag om lite mysiga höstkläder från Deval som släppt sin nya höstkatalog. Väldigt sköna stretchiga byxor med flera knappar på rad, jag har small och tänkte först att de här kommer jag nog inte i, men de töjer sig lite så tänk på det. De finns HÄR
 
 
Så långa koftan då, hur fin var inte den? Älskar den och ska nog ha den på min föreläsning på lördag. Jag tänker alltid att jag är så kort för långa koftor , men den är så snyggt. Jag har small i den här och den är rymlig. Du hittar den HÄR 
 
Nu ska jag svara på lite mail och sedan klippa grannes gräs. Knepigt det där med att klippa gräs när det regnar varje dag. Lite träning skulle jag behöva idag också men först lite jobb.
 
Ha en toppenfin höstdag 🍂🍁🍃
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Höstväder och mysiga koftor”

    1. Hej, jag har small i vanliga fall också så large blir nog bra. Vad roligt du gillade min sminkning. Kan visa den någon dag på bloggen med produkter så ska jag berätta hur jag gör. Den tar inte så lång tid 🙂 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *