Höstmorgon på landet

 
 
Vaknade idag och kände bara sådan tacksamhet mot allt. Att få ha det här huset, min familj, barn som mår bra. Kunna gå i köket och pyssla, tända ljus och sätta igång en brasa och sedan höra de där stegen från ungar som fyller köket och även kompisar till dem. 
 
 
Idag hade vi inga måsten, vi ville åka och rösta så vi passade på att köpa 4 st vita ljung. Ska visa imorgon mina blomlådor som jag gjort höstfina.
 
 
När vi kom hem så sken solen och jag pyntade lite och satte fart med att klippa gräset och Elin fixade lunch. En superskön och mysig dag.
 
 
Nu regnar det och jag sitter här med mitt kaffe och ska iväg och träna x-fit ikväll. Nu ska jag ska kolla in Boozt som har rabatt på jackor HÄR (adlink) och bara mysa några timmar. Tvättar alla sängkläder och ikväll blir det renbäddade sängar. Myssöndag.Så himla skönt.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Höstmorgon på landet”

  1. Vilken fin blogg du har och vilket inspirerande inlägg. Fick genast lust att pyssla med inredningen här i huset och att ordna med växterna i rabatten:).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *