Gott kaffe

 
 
Godmorgon , ny vecka och här hemma är det så härligt för Elin mår mycket bättre. Ni förstår att livet blir så mycket härligare då. Imorgon väntar magnetröntgen på hjärnan som ska göras när behandlingen går mot sitt slut men nu känns det bra.
 
Min dag startar alltid med att Findus vill ha mat och jag vill kaffe. Vi har hela kaffebönor i vår maskin. Jag köper vanliga hela kaffebönor i affären som jag blandar med hela bönor cremekaffe som finns på Tebladet i Linköping. Kaffet blir såååå gott då. Sedan har jag alltid grädde i sedan jag började med lchf för 5 år sedan. 
 
 

Koppar här (samarbete Sprudla)

 
Jag ska ut och jobba i köksträdgården idag, har mitt grus som ska ut på gamla ytan först innan jag börjar på den nya och så klippa gräset som jag inte hann i helgen när det regnade. Hoppas vädret håller sig fint så blir det en härlig dag.
 
Kram Lotta 🍂🍄🍁

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Gott kaffe”

  1. Hej! Blev så glad då jag läste att Elin mår bättre, har följt med er hela resan och du skriver så fint om alla upp och nerförsbackar, stor kämpa kram och en skön höst! Ö en läsare från FInland

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *