Fixat slingor och bara lite hairtalk

 
Idag var det äntligen dags att fixa håret på Studio Leander i Linköping. Tog bort mina hairtalk för ett tag sedan ( har en sådan spray hemma så jag kan göra det) och håret har verkligen växt och blivit tjockare. När Elin blev sjuk så blev jag både gråhårig och tappade hår, det var min kropp sätt att säga att jag inte mådde bra, men nu är det långt igen. 
 
 
Före
 
Amanda fick bestämma hur håret skulle vara och hon tyckte det räckte med att sätta i 1.5 paket av hairtalken som jag redan hade. Jag vill ha höstkänsla men lite ljusa slingor och det blev precis som jag tänkt mig. Amanda är så grym, blir alltid nöjd när jag varit där.
 
 
Efter
 
 
 
Så nu har jag nästan bara mitt egna hår och fyller bara ut med några stycken och så ändå fått lite längd. Nu blir det billigare att sätta om dem och så brukar jag fixa de grå då och då och ibland slingor. Blev supernöjd!
 
Idag har Kalle och jag varit tillsammas i 26 år så nu ska jag gå ner och ta ett glas vin med honom, tända ljus  och laga lite god mat. 💗💗
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Fixat slingor och bara lite hairtalk”

  1. 26 år är en lång tid, Grattis! Underbart att ni haft förmånen att hålla ihop och att ni fortfarande älskar varandra! Var rädda om varandra! ❤️

  2. Låter som en fin och mysig avslutning på dagen🍾❣️ Grattis till era 26 år💜 Min man och jag har varit tillsammans 31 år och gifte oss i all enkelhet efter 29 år, var dags då tyckte vi😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *