Det blev en mysdag med henne

 
Har haft en supermysig dag med Katarina med bloggen Sallys hus. Vi är så lika i mycket och det är så kul att träffa en annan bloggare som man kan prata med om olika saker. Katarina är guld värd. Sedan har vi varit i Linköping och bara haft det trevligt. Det blev inte så många bilder, kolla Katarinas blogg om ett tag så kanske du hittar mer där. Jag glömde lite bort att fota och bara mest myste. 

 

 
Vi var runt i några av mina favoritbutiker, fota bara några av de. Bloomingdesign, Esq och Linköpings trädgårdshandel. Nu har jag korkat upp en cider och äter ostar ska ha det trevligt med min familj. Det är ju lite mer fest när Kalle är hemma och om man både äter och dricker något gott och Kalle hade köpt oxfile och jag handlade ostar från Norins. Mat, gott att dricka och kärlek är livet!
 
Bilder på mig tar vi i nästa inlägg och tips på smink. Kommer senare ikväll så ska jag plocka ihop ett inlägg om det som jag fått frågor på. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det blev en mysdag med henne”

 1. heeeeej finaste!
  Tusen tack för i dag…lika mysigt som alltid..
  Bara en sak som är dålig!!
  Tiden går ju alldeles för fort…

  Här ska vi också just äta ostar…;)
  Puss o kram så får vi allt ta å ses snart igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *