Biffar med mozzarella

 
Jag skulle börja tipsa lite mer om mat, men jag är inte så bra på det här med recept men jag kan ju ändå tipsa lite vad vi äter så får ni smaka av och göra om lite själva. Jag borde laga mer från recept, man kanske skulle börja prenumerera på tex. Mitt kök. Jag läser ju en massa bra matbloggar men aldrig att jag lagar från recept. Dåligt av mig för jag borde laga mer mat här hemma. Jag har i alla fall börjat att ta över mer matlagning så min man får sitta lite mer på kvällarna när han kommer hem. Jag lagar lite hejsan hoppsan 🙂 
 
De här biffarna innehåller i alla fall ett paket nötfärs ca 800 gr, ca 1 -2 tsk svartpeppar, 2 tsk örtsalt ( köpt på tebladet i Linköping, så god till allt ) 2 paket hackad mozzarella i mindre bitar, 2 ägg. Rör ihop och forma biffar och stek i smör. 
 
 
Så blev det lite morötter och palsternacka från köksträdgården som varit i ugnen med smör och olivolja, hemmagjord lingonsylt och hemmagjord saltgurka. Inga extra kolhydrater för familjen denna gång. Biffarna fick väl godkänt 🙂
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Biffar med mozzarella”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *