Spa med mamma

I samarbete med Boomerang och Sharpman
 
Kavaj här, blus här , Skor  här
 

Nu är väskorna packade och min fina mamma och jag ska på spa. För en vecka sedan fick hon kristallsjukan och var så dålig så hon fick åka ambulans men idag följer hon med mig på spa. Det ska bli så mysigt, man får fånga små stunder med sina föräldrar när de fortfarande är pigga. Det är en PR upplevelse i samarbete med Selma Lögerlöf spa. Jag har aldrig varit där innan så det ska bli så kul. Jag kommer visa vad vi gjort, hur det ser ut och jag kommer ha en tävling när jag kommer hem där man kan vinna en likadan upplevelse. 

 
 
Kavaj här, blus här ,
 
Så en fråga, ni som kan så mycket. Mitt hår känns så himla flottigt sista tiden. Det har blivit tjockt och växer massor men jag har ingen hairtalk länge så jag undrar om ni har tips något bra schampoo? Är det här (adlink)  bra? 
 
Så nu är bloggen laddad med lite annat, men imorgon kommer vi hem igen.
 
Kram Lotta
 
  💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Spa med mamma”

  1. Vad trevligt det låter med spa. Jag har varit många gånger på Selma Spa och tycker det är bra där, särskilt träningen och fruktosten. Jag har ett tips på hårprodukter; Oribe. Jag använder bara det märket. Superbra. Schampot och balsamet som jag använder är Oribe Gold. Jag vet att de är dyra men räcker länge och är fantastiska mot håret.

  2. Välkommen till vårt lilla Sunne!! Får hålla utkik efter din tävling sen, har aldrig "spa-at", varken där eller någon annanstans.
    Kram, hoppas ni får en fin vistelse.

  3. Jag har sedan några år tillbaka färgat och schamponerat håret i endast naturliga produkter och har sista tiden använt schampo ur serien urtekram (finns i de flesta matvarubutiker) och blir håret något flottigt/oljigt mellan tvättarna (tvättar var fjärde dag) så lägger jag maizena i en tesil och pudrar försiktigt över håret som jag sedan masserar in. Fungerar toppen! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.