På byrån i hallen

 
 

Nu ska vi äta lite frukost på Selmas lagerlöfs spa sedan blir det att åka hemåt igen och när jag kommer hem ska ni får se vad härligt vi haft det. Jobb väntar,  en helg hemma med att få orangeriet klart och sedan ska vi till Stockholm på lovet nästa vecka med barnen. Tänkte det skulle få se storstan. Bara shopping och äta gott den gången. Elin och jag har vunnit biljetter till Dannys show så det ska vi åka på en annan gång. Jag känner mig pigg och som vanligt igen så jag hoppas att jag ska klara två dagar i Stockholm nu.

 
Kram Lotta
 
 💗
 
Mer hall hittar du här om du scrollar neråt 
 
……………………………….
 
Tips och Adlink
 
Krukor här och lampa här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”På byrån i hallen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *