Höstlov och binda kransar

I samarbete med West Coast Company
 
Jag har hört att det snöat på flera ställen, så himla mysigt. Älskar verkligen alla årstider och första snön är magiskt. Nu är vi klara med allt jobb ute så nu kan snön komma. Den här veckan har barnen lov så jag är hemma med dem. Vi åker till Stockholm för att mysa lite och ha det bra hela familjen. 
 
 
 
Sedan ska jag börja baka, göra en massa pyssel osv för visa er. Den HÄR fina kransen ska få hänga vid dörren när man kommer in. Ska även binda egna och köpt lite halmstommar som jag ska fixa. Det är dags att börja samla lite material från skogen och ha i sina gömmor. 
 
 Fin måndag till er!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Höstlov och binda kransar”

 1. Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

  Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste gästkrönika ”Inget ljus utan mörker”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

  Ha det,
  Vardagskrönikören!

 2. Så välkomnande med en fin krans på dörren.
  Själv hittade jag ett jätte fint hjärta i metalltråd på ÖB som jag ska klä med något fint💚
  Är just nu uppe med mannen i vår stuga utanför Åre och igår kom det snö så mysigt!
  Kram till Dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *