Kök Marbodal

 
 
Godmorgon mina läsare. Idag blir det hemmadag igen och Kalle har nästan målat klart alla fönster på insidan i orangeriet. Jag skulle klippa löven igår. Köpte delar som var sönder , Kalle lagade som han alltid gör och tror ni inte ett buskstöd låg i gräset och satte sig runt kniven. Jag och gräsklippare är ingen bra kombo. Jag sköter all gräsklippning och det mesta i trädgården , men det jäklas ofta. Idag ska det lagas och så kör vi igen.
 
Findus ligger här och tittar på mig och vill ha mat och jag ska ta en kaffe och plocka ordning i köket och tända lite ljus och lyssna på lugn musik. Jag brukar få frågor vart vårt kök kommer ifrån, det är Marbodal och börjar bli gammalt nu. På sikt ska vi bya bänkar och kakel, måla det mer kritvitt men skåpen tycker vi mycket om. 
 
Ha en fin söndag
 
Kram Lotta
 
💗 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Kök Marbodal”

 1. Hej Lotta! Jag tror att vi har samma skåpslucka du och jag, skrev just ett inlägg om det på min blogg 🙂 Kika in om du har lust. Ha en fin dag! Kram Anna

 2. Hallå där bloggare och icke-bloggare! Nu söker Vardagskrönikören nya gästskribenter. Gillar du att skriva och är bra på att reflektera över vardagen, då är du perfekt för Vardagskrönikören. Låter det kul? Lämna i sådana fall en kommentar på hemsidan eller på Vardagskrönikörens Facebook-sida (samma namn), så kontaktar jag dig.

  Om du vill ha inspiration kan du gå in och läsa veckans senaste Vardagskrönika ”De sociala mediernas tvångströja”, så får du en bild av hur en vardagskrönika kan se ut.

  Ha det,
  Vardagskrönikören!

 3. Ibland när jag känner att orken runnit iväg alldeles för fort kommer jag in till dig här och blir peppad av ditt "görande". Sen orkar jag en stund till. 🙂
  Ska ni byta kakel helt eller kanske bara måla det?

 4. Ja, den där "cremeperioden"… har så mycket i den tonen som jag gillade så mycket då 🙂
  Skönt hur du resonerar om renovering! Fixa lite och inte allt och inte ett måste just nu.
  Det där "allt har sin tid" är väldigt skönt att läsa.
  Kram Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *