Känslan finns där, drivet och glädjen

Inlägget innehåller Adlinks
 
Så glad, så glad!! Det är så sååå roligt att komma ut och träffa människor och föreläsa. Im back! Känslan finns där, drivet, glädjen. Så kul att ni kommer fina blogg och instagramläsare. Tack 💗
 
 
Möbler Mio utgått, matta här, lampor här 
 
 
 
Fick så fina blommor och en liten vas av Ljungs trädgård som står i köksfönstret. Jag har inga bilder från butiken men jag lovar alla att ni skulle få massor av inspiration och mys om ni åkte dit. Jag har en liten film på insta direkt ni kan kolla in.
  
 
Ser ni? Nu har mina fina dress från Kari traa kommit färgen mauve och nu ska jag mysa kvällen lång. Jag älskar underställ och använder det massor. Sedan har jag det under träningskläder när jag springer på vintern, men de här är mina favoriter för de har så härliga färger så de här ska jag bara ha som myskläder och till fjällen. Den här färgen är ny för i år. 
 
Jag köpte när Två tröjor, ett par byxor och en mössa när det var 25% rabatt här för de väldigt dyra annars, men nu har de 4 för 3 så jag. Tröja HÄR och byxor HÄR 
 
 
Älskar gå i sockor, dessa är så mjuka och fina här  
 
 
Nu önskar jag er alla en skön kväll, här är alla i familjen på vift. Jag ska ta mig lite plockmat och bara njuta av lugn och ro och känna glädje över allt bra som händer just nu. Elin ska på hjärtröntgen på måndag, men jag oroar mig inte eller tänker inte på det. Fokus på allt underbart som finns här och nu. Lotta är trött efter dagens äventyr så nu blir det vila. Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Känslan finns där, drivet och glädjen”

 1. Vad fint att du både får och ger energi och glädje!
  Himla snygga träningskläder. De rödorange detaljerna lyser, det gillar jag. 😃
  Önskar dig och familjen en fin kväll!

 2. Drömmer varje år om Kari Traa men min snåljåp…..ja, är född så, så jag gillar läget, typ. Antagligen köper jag för att ge bort. För jag är i te snål mot andra utan snål mot mig själv.
  /P

 3. Tack för en rolig, intressant och inspirerande föreläsning idag! Jag ser fram emot att lyssna fler gånger på dig. Det ska komma en längre variant framöver, eller hur var det?
  Underställer ser riktigt skönt ut! Perfekt nu till kyligare tider 🙂
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram Malin 🌸

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *