Föreläsa om sociala medier

 
På lördag är ni välkomna till Tranås och då ska jag prata/föreläsa om sociala medier på Ljungs trädgård Rundelgatan 6 , kl 12.30. Det kommer bli ganska lättsamt. Jag kommer försöka inspirera dem som lyssnar hur jag har tänkt och jobbar och man kan ställa frågor osv. Det kommer inte vara någon vanlig storföreläsning.
 
På Ljungs har de dessutom massor av fin inredning och vackra växter. Du hittar programmet och Ljungs hemsida HÄR  
 
Hoppas vi ses!
 
P.s Jag får ofta frågor om jag kan komma till olika städer av er läsare. Jag kan komma om jag blir inbjuden av en förening osv i så fall får man maila mig så kan jag berätta om mitt program och mina priser tex. Välja Glädje som varit väldigt uppskattad
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *