Förändringar, gillar ni det?

 
Innehåller annonslänk
 
Under de senaste åren när Elin varit sjuk så har jag haft svårt med förändringar, så mycket som jag har bestämt idag har nog inte hänt på 6 månader innan 🙂 Nu ska äntligen bloggen göras om lite. Jag gör bara små steg för även om jag gillar utveckling så är jag lite larvig med förändringar när det gäller bloggen och teknik.
 
Idag har jag skickat många mail och en del lite obekväma saker och ska nu gå vidare på olika plan. Usch jag tycker det är förändringar blir jobbigare med åren och så vill jag vara snäll och göra alla glada men sista veckorna har jag fått lite mer ”fuck you” i mig som jag hade förr så nu jäklar ska det hända lite grejer. Jag är på G och ibland måste man vara lite obekväm och det kan vara lite tufft.
 
 
Lökarna på gladiolius har jag fått av min pappa som nu blommar så fint
 
Jag  har sista året stannat upp i min utveckling och istället för att gå framåt kanske gått lite mer bakåt och jag har heller inte haft behov av det. Men som sagt nu är det lite dags att gå vidare och jag har så många fantastiska kvinnor omkring mig som inspirerar mig som person och företagare och jag börjar hitta tillbaka där jag vill vara. 
 
 
Nej ikväll har jag varit ute och gått och blev kall, så nu ska jag hoppa i duschen och värma mig sedan ska Kalle bjuda på pulled pork och kanske att ”nya” bloggen kommer online. Vi får se hur det blir. Har skaffat mig några fler produter från Rituals HÄR Fått tips av mina vänner och ska provas ikväll. 
 
Kram Lotta
—————-
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Förändringar, gillar ni det?”

  1. Jag gillar oftast förändringar. Men det beror ju så klart på vad det handlar om.
    Men jag är dom du och vill vara snäll och inte till besvär 😃.

    Lycka till med nya bloggen!

  2. Så fint med rosa i badrummet passar bra denna månad då man matas med cancer hela tiden .Ibland orkar jag bara inte tänka på det då går jag ut och pysslar i vårt garage denna gång blev det en ved hylla 🙂 blogga lite om den idag då jag sällan går in på min blogg ;( Men din tittar jag på städigt så mycket fint jämt då drömmer jag mig bort ett tag ;)) Kram Ps deras dofter är så goda .

    1. Å min fina Eva, det måste kännas varje dag. jag orkade inte heller titta på Barncancergalan. Så svårt att förstå att man varit en del av allt det där sjuka och det som har hänt. Tänker på dig så ofta. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *