Dofta gott i köket

I samarbete med Sprudla
 
Har fotat lite bilder till Sprudla så jag visar er lite också. Jag tror ni är många som har provat dessa dofter , för några år sedan var de så populära. Jag tänker också att när det tar slut så har man fina flaskor man kan använda. Maison Belle luktar så fräscht när man använder dem i köket. 
 
 
Juldoften köper jag varje år, har man den i köket så luktar det apelsin och kanel. Helt underbar! Älskar dofter. 
 
 
Disktrasa här 
 
 
Längtar ni till jul eller hur är det? Jag har ingen speciell längtan ännu men det kommer. Både pepparkakor och glögg , servetter m.m har flyttat in och det är ju så gott  med pepparkakor och så har jag en son som vill börja julbaka men jag väntar nog lite med det. 
 
Däremot så ska jag använda denna juldoft i köket redan nu
 
 Maison Belles alla dofter hittar du HÄR
 
Kram Lotta
 
💗
 
—————————-
 
P.s vi jobbar med att utveckla bloggen så mer funktioner kommer snart på mobil och dator
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Dofta gott i köket”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *