Det är så lätt att man springer istället för att gå

 

 
När jag vaknar på morgonen så går jag ut och klipper löv, varje gång jag öppnar dörren och får kliva ut i min trädgård och andas lantluft känner jag mig extra lycklig. Det lägger som en ett lugn över mina axlar. Naturen är en fantastisk plats för själen. Jag funderar mycket. Det är 27 dagar kvar på Elins behandling men det kan bli så att man avslutar den idag. De ringer inte till mig längre läkarna för Elin är ju 18 nu. Jag får sitta här hemma och vänta. 
 
Istället fotar jag bilder till företaget Yvelis, som skriver 

Hej, Jag tittade just på spabilderna….de är fantastiska!!! Mjuka, romantiska och fräscha. Visste att jag gjorde rätt när jag bad dej fotografera våra ljus 🙂Hälsningar, Yvonne

Vilken måndag! jag får verkligen jobba med det jag älskar. Jag har kanske inte har de största jobben, jag kanske inte tjänar de stora pengarna men jag har tid, jag får dricka mitt kaffe, vara ute en stund och göra det jag älskar. 
 
  
Ljusstake Miljögården 
 
Det är så lätt att man springer istället för att gå. Det gäller liksom att välja tempo och väg hela tiden. Jag behöver in ta motorvägen just nu, jag nöjer mig med skogsstigen ett tag till för då hinner jag både se träden, känna dofterna och då känner jag mig lyckligare.
 
Ha en fin måndag du med 
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Det är så lätt att man springer istället för att gå”

 1. Men OH vilket bra inlägg och kloka ord!
  Det är verkligen lätt att springa men du gör såå rätt i att i stället känna in och uppleva!
  Du är en riktig inspirationskälla för mig som också försöker ändra liv och vara egen och välja själv!!!
  TACK!!!

 2. Det är ju så rätt det du säger, att oftast har man alldeles för bråttom, egentligen vad det än gäller, bättre att skynda långsamt, att hinna andas, att hinna se vad som händer på vägen!
  kram/Annamaria

 3. Hej.. Säger som Ylva, du är en riktig inspirationskälla, jag läser din blogg varje dag men kommenterar mera sällan. Önskar att jag också kunde åka av motorvägen och köra in på någon skogsväg och bara njuta. Kram Eva

 4. Det är så sant. Man mår så mycket bättre av att minska tempot, sluta springa och istället ta in allt det fina runtomkring som man faktiskt inte ser annars. Tack för viktiga ord.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *