Det är inte lätt att prioritera sin tid

 

Jag måste ta en heldag hemma snart så jag hinner lite mer i min trädgård, har så mycket som ska göras men nu när jag kan träffa människor igen så är det så himla kul. Det är inte lätt att prioritera sin tid och jag kan ju ändå jobba med mina intressen på dagarna , men då får jag sitta på kontoret på kvällarna istället och det går ju också bra. Idag ska jag köpa en kniv till gräsklipparen så jag kan klippa sönder löven igen. Blir det en frostnatt nu så faller allt av 🍁

 
Igår var jag och tränade x-fit, det är så himla roligt när man är där. Tungt och roligt och bäst är det ju alltid efteråt. Idag är det ärenden som gäller och fixa håret. 
 
Ha det så bra 💗
 
Kram Lotta 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Det är inte lätt att prioritera sin tid”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *