Då är vi klara med nya bloggen

 
Så nu är vi nästan klara och på plats och jag hoppas ni ska tycka om den här bloggen som är lite renare och ska vara lättare att läsa. Den ser lite finare ut tycker jag på datorn än på mobilen, för på datorn kan man göra lite mer. Nu är den också mobilanpassad som många av er längtat efter. 
 
Vi börjar så här och jag känner mig väldigt nöjd så. Det är bilderna som ska få tala och jag har länge velat göra om bloggen. Nu ska jag sätta mig och göra om kategorier så de blir färre. 
 
 

Så varmt välkomna hit och det finns lite kvar innan allt är färdigt och skriv gärna om det är något du saknar eller hur den kan bli ännu bättre. Klicka gärna på hjärtat här nere om du tycker om den. 

 
Tack för att du vill hänga med mig här på Fyra årstider och tack Julia för du hjälpt mig med bloggen
 
Kram Lotta
……………………………
Samarbete och inspiration
 
Liten gammal lykta här 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

22 reaktioner på ”Då är vi klara med nya bloggen”

 1. Hej. Så enkel och fin din nya blogg! Mycket enklare att läsa från mobilen. Tack för att du inspirerar och ger så mycket av dig själv. Kram Annika.

 2. Det ser så fint ud! Jeg kan vældig godt lide det enkle look. Det forsøger jeg også at have på min egen blog 🙂 Og så kan jeg godt lide din billedstørrelse. Billederne er hverken for små eller for store. Jeg kan i det hele taget godt lide din blog (både før og nu) fordi den har sådan en personlig og ærlig tone. Så tak for den!
  Hilsner fra Nana

 3. Det blev jättefint,,,,ljust och mycket "renare".
  Fortsätt och skriv som du skrivit tidigare, så blir det så bra så 🙂
  Kram!!

 4. Lotta! jag har följt med dig i bloggen i många år och tycker det är så roligt och inspirerande med allt du gör. Det har varit glädje och sorg, och du känns väldigt äkta i allt du gör. Jag gläds med er och känner lycka även jag att ni kommit ut på andra sidan av det mörka. Som mamma kan man ana smärtan och oron som ni haft men som du också fått ut styrka av som gagnar mig som följer. Jag fortsätter som trogen följeslagare och hoppas du förstår att du skänker oss andra många trevliga stunder. Stor kram, Susanne.

 5. Hej! Har nyligen börjat följa dig och tycker att nya bloggen är ett stort steg framåt. Lättöverskådligt och stilrent. Ser fram emot fortsättningen.

 6. Sååååååå snyggt Lotta!!!
  Gillar den jättemycket:)

  Vill med göra om min, men funderar ju med på ett nytt namn.. blir ju konstigt att heta Ekenäsliv när vi inte längre bor där. Vill komma på något som inte är beroende av var vi bor liksom, mer hållbart..?

  Ta hand om dig och er!
  Snyggt jobbat:)
  Kram Anna

 7. Bloggen blev så fin!! Har läst din blogg i många år och tycker den är både inspirerande och tänkvärd med allt som ni går igenom❤️stor kram till er alla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *