Vitrinskåp i vardagsrummet

 
 
Godmorgon, så glad att det är klart i vardagsrummet med tapeten och vitrinskåpet. Nu ska jag fortsätta mysa till det med gardiner och mer fina ljusstakar m.m. Det här är ju så himla kul!! Ska sätta mig och skriva en önskelista, så jobbar man och sedan kan man köpa något fint då och då. 
 
Iden till att sätta upp vitrinskåpen från Jysk på väggen har jag fått av massa duktiga instagrammare som jag följer. Skåpen är billiga men belysningen blev dyr. Köpte 12 led spot på Ikea , men igår när vi tände i skåpet blev vi så nöjda. Ska köpa belysning till skåpet i matsalen med.
 

 
 
Jag har beställt en massa fina Coffetable books som jag tipsade om här. En annan grå matta är på väg, några fina adventljusstakar. Sedan väntar jag på en till ljustake och ljuslykta från Campadre.
 
Nu ska jag sätta mig med min kaffekopp en stund och tända brasa och vänta att familjen vaknar.
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Vitrinskåp i vardagsrummet”

  1. Blev superfint.
    Jag har också dem skåpen. Jag tycker dock det är svårt med vad jag ska ha i dem. Det har blivit förvaring för dotterns pyssel och lite böcker och sånt. Vågar inte riktigt ha porslin eller annat. Meen det ser ju så rörig ut med en massa smått.
    Jaja så är det. ☺️ Fin kväll till dig och godnatt! ✨😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *