Tack för att ni är med mig i motgång och framgång

 
 

Sängkläder och lakan HÄR (adlink) 

 
Har varit och tränat och det var så skönt, mår så himla bra när gör det. Har bokat promenad med grannen imorgon och så x-fit igen på tisdag. Nu ska jag försöka ha någon typ av rörelse varje dag igen för att komma igång och för det ger mig så mycket energi. Imorgon ska jag fortsätta montera ett litet hönshus, det är så himla fint detta lilla hönshus ska få visa er och utvärdera senare.
 
Den här veckan var skit för mig, så är det ibland. Mår sämre vid mens, migrän, känner lättare av stress, kan inte ha så mycket omkring mig, vill inte åka bort, inte lika positiv osv. Jag försöker lyssna på kroppen men jag är så dålig på att inte vara på topp. Jag älskar att vara pigg, vara positiv, se möjligheter osv men det har vänt nu. Jag känner det, tre veckor till nästa mens så kommer igen. Måste söka för detta.
 
Tack för att ni är med mig i motgång och framgång precis som livet är. Tack för att ni vill läsa mina tankar både när jag kan inspirera och när jag har det jobbigt och svårt. Ni är bäst, ni gör mig glad! Nu ser jag fram emot nästa vecka, har så mycket jag vill göra och visa er.  
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Tack för att ni är med mig i motgång och framgång”

 1. Jag tycker det är toppen att du delar med dig av alla delar av livet 🙂 Man är inte på topp 100% av tiden och fler borde visa det även i sociala medier. Tack för din inspiration och väldigt mysiga blogg. Kram Mia

 2. Hej Lotta!
  Gillar din blandning på bloggen. Livet e ju inte bara på topp& kul alltid. Tycker du ska söka för det, ibland kan det var en liten sak som behövs för att må så mycket bättre. Tack för alla underbara bilder ni bjuder på.
  Hoppas du får en fin dag& mår bättre.
  Kram Helene

 3. Men Lotta, du måste gå till doktorn. Har själv migrän och om du bara får utbrott vid mens så kan du äta någon av med som man äter vid depression. Du behöver bara ta dom några dagar innan väntad mens och det brukar ha bra effekt/kram Maria

 4. De är inte roliga de där perioderna när allt känns grått och svårt. Men som du skriver, det är en del av livet! Fint att du delar med dig av både det svåra och lätta i livet ❤️

 5. Känner igen mig, och det här med mensen verkar vara åldersrelaterat! Har märkt av samma, från att inte ha några större problem vid mens till att sakta men säkert mer och mer få depressionsdippar, migrän, negativitet, ibland illamående, osv. Och rikligare mens så har fått börja äta järntabletter, för HB:t som dök.
  Så började läsa lite och det verkar som att detta är inledningen på pre-klimakteriet (vi är lika gamla). Har man riktig tur också, kan man som jag få den tätare dessutom, var tredje vecka…Jippi D: Inte mycket till hjälp, men nu har du lite sällskap i lidandet i alla fall! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *