Så snygga örhängen

 
 
Elin hade beställt så snygga örhängen som hon fick igår. Visar er och tipsar också. Hade inte dessa varit snygga på mig *blink, blink* Skulle gärna vilja ha alla tre, så fina. Finns HÄR ( adlink ) hur många andra fina som helst. Adventskalendern har kommit också från Revolution, den önskar sig Elin också HÄR (adlink) 
 
 
 
Idag har jag rensat i mina lådor, kläder, skor m.m. Nu står 4 påsar och väntar på att komma vidare till bättre behövande och resten har jag lagt ut till försäljning. Tänk vad mycket grejer man har som man inte använder. Tapeten är uppe och det blev så fint, visare senare. Nu ska jag ut och hämta ved och se till mina höns.
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Så snygga örhängen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *