Pyssel med snöbär och brysselkål

 
Det snöar utanför fönstret och jag pysslar inne i orangeriet med julmusik. Snöbär och brysselkål och lite annat fyller bordet och det blir en liten kruka att sätta på bordet inne. Mina tankar är hos en vän idag. En vän som jag aldrig träffat men lärt känna genom min blogg. Hon begraver sin son idag. Det går liksom inte förstå.
 
 
Hur vackert det än är så gör det samtidigt ont. Jag har känt rädslan så många gånger och funderat om det skulle kunnat hänt oss under Elins leukemi. Jag önskar jag kunde finnas lite närmre för min vän. Att jag kunde göra något för henne, men hon säkert många som tar hand om henne idag. Livet är så vackert och svårt samtidigt.
 
 

Jag är så oerhört tacksam för allt. De här lugna dagarna hemma när jag får vara med min familj är så oerhört värdefulla. Ingen stress, bara myskläder och göra det vi tycker om. Det blir kanske att hoppa i badet med ett glas bubbel när det snöar, det brukar vara extra mysigt då.

 
Elin har också filmat till instagram HÄR 
 
Ha en skön eftermiddag och kväll. Jag har massor av jobb för sedan ska jag ta ledigt lite från datorn och göra lite roliga saker som inköp av blommor och saker till vardagsrummet nästa vecka. Kanske blir nästa helgs film, när jag pysslar i vardagsrummet.
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Pyssel med snöbär och brysselkål”

  1. Jag tycker så mycket om att följa Din blogg!Tack!En del saker kan man bara inte förstå (känner jag!) Men vi har ett löfte att vi ska träffas igen!För mig är det en tröst att tänka på!Kram från Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *