Matbröd och återkontroll

 
 
I helgen bakade jag bröd till frukosten och det var uppskattat, helst nu när jag inte bakar matbröd lika ofta. Du hittar receptet HÄR 
 
Ikväll är jag trött, jag var vaken inatt och hjälpte Elin med sin klåda som hon får av sina prickar. Imorgon är det första återkontrollen och då ska hon få träffa läkare och berätta hur hon mår och de ska ta prover för att se så cancern inte kommer tillbaka. Vårt liv är ju väldigt mycket så här. Från bakning till cancer, men som jag brukar säga…här bjuder jag på hela livet och det innehåller både det ena och det andra.
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Matbröd och återkontroll”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *