Ljus Ester och Erik

 

I samarbete med Presenten
 
Jag hade lite ärenden i lilla Mjölby igår och gick förbi den fina butiken Presenten och när jag kikade in där såg jag att de hade ljusen som jag letat efter från Ester och Erik. 
 
 
 
 
De här ljusen är så eleganta och jag gillar de lite vaxade, finns även i matta. Jag valde färgen aubergine och så mörkgrå. Jag fick lite rabatt för att tipsa er och visa på bloggen och så kommer presenten även ha erbjudande hela veckan så ha lite koll på det om du önskar ljus för det blir 15% rabatt då. 
 
Ljusen finns även som koner och ljushållarna på bilden är de för 129 kr finns både i förkromad och mässing. 
 
Du hittar alla ljusen HÄR
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Ljus Ester och Erik”

 1. Hej!
  Jag har en liten bokföringsfråga till dig eftersom du verkar ha bra koll.

  Jag säljer tavlor. Nu ska jag första gången samarbeta med en person som får en produkt av mig i byte av att hon visar upp produkten på sociala medier.
  Hur går jag tillväga då bokföringsmässigt? Ska detta tas med?
  Detsamma gäller om jag någon gång i framtiden gör likadant fast tvärtom (att jag är influenser och visar upp produkter från företag).

  Tack för en fin blogg!

  Mvh,
  Elin

 2. Hej Lotta,
  Ljusen har ju så vacker form, men när jag satt där nästan redo att klicka hem, såg jag att de är gjorda av paraffin. Blir inte du rädd för det där med att de avger cancerframkallande ämnen? Jag vågar inte annat än att köra 100% stearin numera. Hellre det säkra före det osäkra när man eldar så mycket ljus inne på vintern.. Man vädrar ju liksom inte på samma sätt på vintern heller. Men det kanske är jag som är överdrivet orolig av mig. 😉
  I övrigt vill jag bara säga ett stort tack för allt du delar med dig av här. Det känns alltid så ärligt, äkta, rent och inspirerande! Egentligen är det så mycket jag vill säga till dig, men det ryms inte riktigt här. Så kortversionen blir: TACK! Jag har lärt mig så mkt av dig och mina idéer för framtiden känns lite mindre svåra när jag läser om allt matnyttigt du faktiskt lär oss här. (Uppepå all inspiration då!) Älskar att dina texter känns så fritt ur hjärtat och det är väldigt lätt att förstå dina resonemang. Vi känner alla igen oss i så mkt. Och nämnde jag de inspirerande bilderna? 🙂
  Massor kramar till dig!

  1. Å tack snälla du för så många fina ord ❤️❤️❤️ Jag har aldrig tänkt på det där med paraffin när det gäller cancer. Däremot är jag supernoga med mat och vad vi stoppar i oss. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *