Låt mig presentera min nya kollega

 
 

Nu är det äntligen bestämt, att på fredagar ska Elin vara med mig och ”jobba”. Å vad det ska bli kul! Ända till nästa sommar ska vi på fredagar skapa filmer, pyssel, bilder osv. Vi ska också planera fotoresor, upplevelser, göra roliga saker, lära oss mer om foto och film osv. Nu får vi mer tid till allt det vi gillar. Elin går årskurs 2 på fotolinjen i Linköping så det här blir så bra. 

 
Elin har bara en timma skola på fredagar och nu har hon fått lov att ha den lektionen på måndagar istället för att kunna vara med mig. Både Elin och jag vill göra det här och det kommer bli sådan tillgång för mig att ha en som kan filma och fota här hemma. Jag kan planera på ett helt annat sätt och Elin kommer lära sig mer praktiskt och utvecklas och även lära mig massor då hon redan kan mer än mig. Sedan behöver hon inte åka 4.5 mil fram och tillbaka till stan för bara en lektion. Tjohooo så kul! Elin vet precis vad jag har för stil och ser hur vi ska göra utan att jag behöver berätta så att få ha henne med mig och att hon kan sätta sin prägel och sina tankar på det vi gör ska bli så kul. Sedan på sikt så startar nog Elin också eget företag.
 
Mycket har hänt de sista åren men nu har vi vänt detta till en styrka. Vi har gått igenom så mycket sista åren, jag har fått vårda henne som ett litet barn när hon inte kunde gå eller duscha när hon var som sjukast i sin cancer osv Vi känner varandra utantill då hon varit hemma med mig i ett år och ändå vill vi fortsätta umgås en dag i veckan och skapa tillsammans.
 
Idag har Elin lagt ut en film också på hennes Cancerhistoria HÄR, den är lång, när första låten tar slut så kommer en sång till. Mycket har hänt men hon är en tuff tjej och nu ska vi fortsätta den friska resan tillsammans och göra det vi tjejer tycker om i familjen. Foto, film och skapa kreativa saker i företaget och allt ska ni få ta del av. 
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”Låt mig presentera min nya kollega”

 1. Så kul för er😊 När våran äldsta dotter gick andra året på media o hade foto som inriktning åkte vi tilltyskland o gick på Photokina. Vi tog även med oss hennes farfar som har varit fotograf i hela sitt liv. Det blev en värdefull resa för oss allihopa. Även jag som inte har det intresset tyckte det var väldigt kul😊

 2. Vilken fin film! Stort Grattis till Elin för den ❤️
  Så roligt för Er båda att kunna få jobba och utvecklas tillsammans! Ska bli kul att fortsätta följa det!
  Stort Lycka Till ❤️

 3. Men så roligt! Jag har arbetet tillsammans med alla mina ungar, de växte upp i bageriet och de fick tidigt lära sig att både baka och serva kunder. Två av dem var senare anställda hos mig i flera år. Både positivt och negativt att både bo och jobba ihop men mest positivt såklart. Lycka till

 4. Wow- vilka vinnare ni är!!! Vinnare av livet och framtiden! Stort grattis till ert kommande samarbete där ni får lära av varandra och glädjas av att er dröm blev verklighet!!!! Många lyckönskningskramar!!!

 5. Åh vilken resa tårarna sprutar när jag ser detta så fint gjort ,är så GLAD att allt har gått så bra trots massa elände bra KÄMPAT så härligt att se att det finns Lycka KRAM VERLIGEN TILL ER ALLA .

 6. Så bra bild på er. ❤️ Himla roligt att ni ska få jobba tillsammans, växa tillsammans. Lycka till!
  Fin film, Elin. Tack för att du delar din resa genom fula sjukdomen. Jag både grät och log, så glad att det är över nu.
  Stor kram till er båda!

 7. Så fin bild på er 💕. Har aldrig kommenterat här tidigare men har följt din/eran resa under många år. Så skönt för er att allt ljusnat och Elin vilken kämpe du varit/är. Har en dotter som nu ska välja till gymnasiet och gillar att fota och teckna. Vilken skola går Elin på?

  Kramar till er alla 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *