Jag har inte tänkt så mycket med er sista tiden

 
 
Jag har inte tänkt så mycket med er sista tiden, mer berättar vad jag gör och jag tror det beror på att när man mår bra så fyller man livet med jobb, trevliga saker och en massa bra tankar. Men nu har det gått 2 månader sedan jag hade frukost med mig själv på hotell och en egen dag och bestämde mig för att bara jobba med blogg och fota här hemma. På dessa två månader har jag också förhandlat upp mina priser på samarbeten, gjort om bloggen, haft möten på telefon med människor för de ska förstå hur jag tänker, vi har börjat filma till instagram Elin och jag och Elin har börjat jobba med mig en dag i veckan. Jag har startat en You tube kanal lite på skoj, har ingått avtal med en större PR byrå och bloggen har ökat med ca 500 mer besökare om dagen och sidvisningarna flera tusen.
 
Jag tror det händer ingenting om man inte bestämmer sig. Man bara måste sätta igång och det är ingen som gör det åt en. Jag har lyckats med ganska mycket de här månaderna nu och det ser bra ut. Jag vågar ta tag i saker lite mer, förhandlar bättre och jag har blivit starkare. På onsdag ska jag ha en ny sådan dag med frukost på hotell, behandling och en del möten på stan. Då ska jag sammanfatta ännu mer vad jag är och hur det kan bli i framtiden. En egen dag i mina tankar, så värt det.
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Jag har inte tänkt så mycket med er sista tiden”

  1. Bästa Lotta, vad jag gillar att läsa din blogg varje dag!
    Ditt förändringsarbete- så kul att läsa om. Jag är själv i en situation m ett arbete jag inte mår väl av( höga ljud, mkt folk, stress etc)funderar varje dag o natt om att jag borde helt enkelt säga upp mig…. men är 61 o tänker att jag är för gammal.
    Njuter av din läsning o kanske vågar en dag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *