Hemmadag och jag ska pynta

I samarbete med Louise Interiör
 
 
Idag vaknade jag piggelin och fått sova , så härligt och idag ska börja pynta inne så när ungarna har åkt till skolan ska jag ut och hämta in alla stjärnor och mina nya ljusstakar hade kommit.
 
 
 
Jag älskar hemmadagarna när jag är själv för då brukar jag bara både hinna träna och jobba. Ska börja med tvätthögen. Nästa vecka har jag inget bokat mer än att ta julkort med min vapendragare Cecilia Möller som fotar Ernst, så det kan ju inte bli annat än bra: Ernst och Lotta är ju samma sak 🙂
 
 
 
Har ni sett Elins tofflor, hur snygga och piffiga är inte dessa. Såg att Charlotte Perrelli hade likadana , de är så Elin . Jag har så små fötter så när jag låna dem så kika inte ens tårna ut 🙂 
 
Önskar er alla en fin dag! Nu ska jag prata med barnen innan de sticker iväg. Elin har anmält sig för körtkortsutbilning och i helgen ska hon köpa sig en bil, där ryker lite sparpengar. Tjohoo vad kul det ska bli både för mamma och Elin som ska övningsköra i vinter.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hemmadag och jag ska pynta”

  1. Ville bara tipsa om en fin blomsterbutik på landet mellan Aneby och Eksjö, Butik Botanik i Flisby. Ett tips om du vill göra en liten utflykt någon dag. Deras instagramsida visar så mycket fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *