Hemmadag på landet

 
Godmorgon kära läsare, söndag och hemmadag. Jag vaknade med magont men jag hoppas det går över. Idag ska jag elda lite skräp och montera ihop en hönsbur som jag ska visa er senare. Vill vara ute och det är det bästa som finns. Hoppas jag klarar träningen ikväll och magontet går över.
 
 
(bilder från förra året ) 
 
Hoppas ni mår bra. Är lite sugen på baka lite mer för nu är lussekatterna slut här. Den här veckorna som kommer ska jag försöka träna, vara ute och träffa människor lite mer. Nästa helg blir det julmarknad och Kalle är ledig hela helgen, det ska bli mysigt.
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Hemmadag på landet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *