Adventsstjärna

 

Jag har inte kommit så långt med mitt pynt ännu men jag ska fortsätta lite i eftermiddag och imorgon. Sedan på torsdag ska jag till Tranås en sväng och införskaffa lite mer blommor. De här stjärnorna köpte jag förra året, de tycker jag är så fina. De kommer från PR home och finns på flera olika ställen. Har ni tips på mörkläggningsgardiner att ha i sovrum, typ sådana som de har på hotell så skriv gärna i mina kommentar.

 
Idag kommer min vän Cecilia hit och ska fota julbilder på mig , hon som fotar Ernst till tv så jag hoppas jag fastnar. Hon är ju grym och underbar som person. Jag skulle träffat Anna Truelsen men orken att resa iväg lite längre har inte funnits , det räckte med Ullared för mig så vi ska ses i januari.
 
I helgen är jag sugen på vinterljus i Linköping och julmarknad på Billa gård. Idag ska vi hämta sonens mopedbil och nu blir det mindre skjutsande, så skönt det ska bli. Ja lite så är min dag…
 
Kram Lotta
 
 💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Adventsstjärna”

  1. Jag köpte en liknande stjärna förra året, men jag tyckte det var så svårt att hitta en lampa med bra ljus. Vad använder du för lampa i stjärnan?

  2. Ikeas grå funkar fint hos sonen i hans lägenhet, vettigt pris också. Han har kombinerat dem med enfärgade gröna längder som sitter parallellt med mörkläggningsgardinerna mot taket för en riktig hotellkänsla.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *