Snart New York

 
De här snygga skorna ska snart få åka till New York, gud det är inte alls många dagar kvar och jag har inte förstått det är sant. Den enda vi planerat är att åka på Gossip girl tour Elin och jag , hyra cyklar i central park men sedan har vi inget bokat. Vad ska vi göra tycker ni? Vi ska bo Park lane hotell här . Har ni lite tips så skriv gärna en kommentar, jag har inte hunnit tänka så mycket på det.
 
Nu ska drömmen blev sann, den 25 maj 2015 fick Elin leukemi och i år kommer vi vara i New York, hela familjen. Elin och vi i familjen kämpade igenom hennes leukemi, detta är vår present till oss för vi gjort detta tillsammans. Vi vet ingenting än om hur det kommer bli med framtiden , behandlingen är inte slut men vi väljer glädje och njuta av varje dag som alla finns här. 
 
 
Nästa helg har Philip sin konfirmation så den ska vi fixa till först. Tror det blir tapas då. Philip har haft prao på en tapasrestaurang i Linköping och de tyckte han var så duktig så han kan få sommarjobba och så gillar alla i familjen plockmat. Men nu ska jag väcka mannen så kommer ut i trädgården, hamna visst här igen. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Snart New York”

 1. Önskar er alla en riktig trevlig tid i New York är bara en helt fantastisk stad man står bara där som en fågelholk men du ta andra skor med dig också för man går o man går en tur ut till frihetsgudinnan kan man gott ta inte upp i den men en runda runt den är inte fel.
  Soliga hälsningar från Skåne

 2. Hej Lotta,
  Jag var i NY en vecka april med min man och våra två barn 11 och 13 år och har varit där en gång tidigare med "tjejerna" för några år sedan. Mina favoriter är:
  Frukost/brunch på Bubby’s
  Middag på Tao (bord måste bokas i förväg)
  Besöka Ellis Island. (Vi tyckte det räckte att se Frihetsgudinnan från båten).
  National September 11 memorial (och ev. museet men memorial är ett måste)
  Shopping på Century 21 vid Ground Zero (avsätt ordentligt med tid)
  Phantom of the Opera
  Använd jetlagen till att besöka alla turistattraktioner så tidigt som möjligt på morgonen för att undvika köer. Det gör STOR skillnad om man kommer när de öppnar jämfört med bara någon timme senare.
  Förboka allt som går för att slippa köer.
  Saker jag missat men vill göra nästa gång jag kommer till NY: Gospelgudstjänst, besöka svenska kyrkan, Jonathan Adler butik mm såklart 🙂 Vi har naturligtvis gjort mycket mer men ovanstående är favoriterna.
  Att promenera runt och insupa atmosfären och njuta av tiden med familjen är ändå det allra bästa!
  Önskar er en fantastisk resa!

 3. Å jag bara ryser när jag läser det här Lotta!!!
  Det är bara såååå underbart!!! Tänk drömmar kan gå i uppfyllelse ändå <3
  Vi har ju en långsiktig plan med NY, och ska åka dit 2020 när Tyra fyllt 15. Vi har redan sparat ett par år och ser ju verkligen fram emot detta 🙂
  Sen drömmer vi även om en Thailandsresa till vintern om saker går i lås för oss… Kan bli alldeles gråtfärdig när jag tänker på och och jag vet att du vet vad jag menar.
  Livet som förändras hela tiden och så måste vi liksom följa med och bestämma oss för vilken riktning vi ska ta.
  Njut av en vacker söndag!
  Kram Anna

 4. Hej! Jag tycker att ni ska ta bussen till Jersey Garden, en stor outlet. Rekommenderar också Marcus Samuelssons restaurang i Harlem. Att gå in i en kyrka och lyssna på gospel är också häftigt. Hoppas ni får en trevlig resa!

 5. Så heldige dere er som skal på familietur til Brooklyn! Det blir nok toppen. Jeg anbefaler å gå Highline (park som er laget på en gammel toglinje) og å gå over Brooklyn Bridge. Man sparer tid og penger på å bruke subway’en for å komme seg rundt i byen. God tur til dere alle!
  Det er forresten også gøy å ta turen opp i en skyskraper, Empire State eller Rockefeller Building.

 6. Hej!
  Tycker ni skall äta en ute fruksot på Le Pain, en frank kjedja men super mysigt och super gott. Finns på flera platser i NY.
  På Grand central station finns en källare med underbara restauranger också, bl.a. ett skaldjurställe som heter något med Oyster.. Fantastiskt!!!
  Ha det så skoj

 7. Gud vad mysigt med en NY resa 🙂
  Jag älskar den staden och pulsen! Det finns precis hur mycket som helst att rekommendera, men det beror ju på vad NI vill göra 🙂

  Ett tips från mig är att boka en brunch (även bar kvällstid, men med åldersgräns) på detta stället.
  http://www.230-fifth.com
  Då får ni sitta på rooftop och njuta 🙂

  Ha det så underbart i staden som aldrig sover!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *