Överraskning och ljuvlig doft

 
Ikväll har vi varit och överraskat min svägerska som fyller år. Trevligt att träffa släktingar och hinna prata lite. När vi kom hem var huset städat och det luktar så gott i badrummet. Min flaska från Klinta med nytvättat har varit slut ett tag men nu har jag skaffat mig ett ny. Luktar ljuvligt. Finns HÄR ( adlink) Gillar att ha en doft på något ställe i huset och oftast blir det bäst i badrummet.
 
Kram Lotta
 
………………………
 
 Mer badrum hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Överraskning och ljuvlig doft”

  1. Åh det låter verkligen som att den nya Clean luktar gott, jag gillar deras olika parfymer. Hoppas du har en bra tisdag. Eva

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *