Matta ute

 
Möbler Ikea, kruka Blomsterglädje Motala, golvet behandlat med Nitor
 
Hoppas ni har det fint i värmen, visst är det underbart. Det var massor av stora ungar här igår eller ungdomar kanske man säger 🙂 och vi grillade, så underbart med massor av liv i huset. Idag ska jag skynda mig plocka ordning här inne. Vi ska vara på konfirmation tidigt imorgon och när vi kommer hem blir det mat här. Ska bli så roligt. Sedan börja packa för New York, vi åker ju om några dagar. Elin är bättre och det känns härligt!!! Idag vill jag vara ute i värmen. 
 
 
Jag fick många frågor på min matta när jag visade den på instgram. Vi har den på golvet när det är fint väder och om det regnar så lägger jag undan den. Golvet kan såklart bli lite fult i längden om man nu är väldigt rädd om golvet. 
Dags att starta dagen och min migrän jag får vid mens har äntligen lossnat, igår var satt den som ett moln hela dagen men nu är det över med både migrän och mens för denna gång tack och lov. En dag i månaden får jag stå ut med detta, ska söka för det någon gång 🙂
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Matta ute”

  1. Riktigt fin matta! Påminner om den jag har från Greengate. Vi är stugan och njuter den här fina dagen! 💕 Kul att ni också har det fint ☀️🌸 Önskar er allt gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *