Föreläsning och trygghet

 
Nu är jag snart klar för lite Varberg, ska packa väskan bara 🙂 det ska bli roligt att föreläsa och jag har ett annat lugn nu. Känner mig mycket tryggare i det jag gör efter Elins cancer. Det finns inget som kan vara värre än att se sina barn så sjuka. Erfarenheten har gett mig en annan trygghet. Jag ska ta vara på de här dagarna och framföralllt njuta av att få vara med min älskade man. Man behöver tid tillsammans och hinna prata, landa osv. Hans pappa fick en propp i lungan förra veckan och det hände en hel del andra saker så jag tror han behöver den här helgen mer än mig. Jag känner själv att jag fick min glädje och lugn när jag var i Barcelona med tjejerna och jag ser fram emot att föreläsa igen, det ska bli så kul!
 
Dags att packa var det och så önskar jag er en underbar fredag
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Föreläsning och trygghet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *